Julcatering igång nu🎄 – boka i tid!

Apelsinbakad lax med vinterörter

Ingredienser (6 portioner)

700 g laxfilé
1 apelsin (skal + saft)
2 msk olivolja
1 tsk honung
1 tsk flingsalt
1 nypa rosmarin
1 nypa dill
Svartpeppar

Så gör du

Förbered laxen (3 min)
Lägg laxen i en ugnsform och salta lätt.

Blanda marinaden (3 min)
Riv apelsinskal, pressa saften och blanda med olivolja, honung, rosmarin och peppar.

Baka laxen (20–22 min)
Ringla marinaden över laxen och baka i 175°C tills innertemperaturen når cirka 52°C.

Servera (5 min)
Toppa med färsk dill och servera ljummen eller kall.

Tre enkla sallader som passar perfekt för catering

Chai latte med kanel och kardemumma

Buffé catering – enkelt, gott och prisvärt

Italiensk buffé – en smakresa direkt från Italien till din fest