Grönkålssallad med apelsin & granatäpple

Ingredienser

  • 200 g färsk grönkål
  • 1 apelsin
  • 0,5 granatäpple
  • 1 dl valnötter
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Massera grönkålen med lite olivolja tills den mjuknar.
  2. Skär apelsinen i hinnfria klyftor, kärna ur granatäpplet.
  3. Blanda dressingen av olja, senap, honung och kryddor.
  4. Vänd ihop allt med nötter.

Servering

Passar som frisk kontrast till skinka och köttbullar. Servera kall.

Bärbubbel – alkoholfri festdryck som känns lyxig

Frukostcatering för företag – så startar ni dagen med energi och smak

Citrongräsdoftande kycklingspett

Rostad rotfruktssoppa med äpple