Julcatering igång nu🎄 – boka i tid!

Julig kycklingsallad med dijon och vinterörter

Ingredienser (6 portioner)

400 g grillad kyckling
2 äpplen
1 påse blandad sallad
2 msk dijonsenap
3 msk olivolja
1 tsk honung
Rosmarin
Salt & peppar

Så gör du

Förbered kycklingen (3 min)
Skiva tunt så att den blir lätt att blanda.

Blanda dressingen (3 min)
Rör ihop dijon, olivolja, honung, rosmarin, salt och peppar.

Bygg salladen (3 min)
Varva sallad, kyckling och äppelskivor.

Avsluta (1 min)
Ringla över dressingen strax innan servering.

Vegetarisk buffé – fräscha och smakrika rätter för alla

Västerbottenpaj – klassiker till kräftskivan

Så lyckas du med dukningen till kräftskivan – färg, fest och folklig tradition

Catering till dop och namngivning – mat som förenar generationer