Julcatering igång nu🎄 – boka i tid!

Rostade rödbetor med feta och apelsinzest

Ingredienser (6 portioner)

6 rödbetor
100 g fetaost
1 apelsin (zest)
2 msk olivolja
1 tsk honung
Salt & peppar

Så gör du

Rosta rödbetorna (40–50 min)
Baka hela rödbetor på 175°C tills de blivit mjuka.

Skala och skiva (5 min)
Låt rödbetorna svalna något och skiva dem sedan.

Montera rätten (2 min)
Lägg upp på fat och smula feta över.

Toppa (1 min)
Ringla olivolja och honung och riv över apelsinzest.

Minnesstund med omtanke – så väljer du rätt catering

Catering till dop och namngivning – mat som förenar generationer

Julbuffé som samlar – klassiska smaker i en modern, lättare form

Sommarbuffé för företagsevent – färska recept & smart logistik